Clicky

Huisdier Weetjes:  Alles Over Katten en Honden

Welkom bij Huisdier Weetjes. De online blog met alle informatie over jou huisdieren. Met deze blog proberen wij de grootste online database blog te zijn met de meest betrouwbare informatie over honden en katten en soms ook andere huisdieren.

Laatste Artikelen

hondenrassen

Honden

Wilt u meer weten over onze honden weetjes? Wij bloggen wekelijks over de meest uiteen lopende onderwerpen die te maken hebben met honden.
Honden
gezondheid hond

Katten

Wilt u meer weten over onze katten weetjes? Wij bloggen wekelijks over de meest uiteen lopende onderwerpen die te maken hebben met katten.
Katten

Honden Artikelen

Giardia Hond

Giardia bij honden Door Ernest Ward, een expert in anesthesiologie en pijnbestrijding. Wat is Giardia? Giardiasis is een darminfectie bij mens en dier, veroorzaakt door een microscopisch kleine parasiet die bekend staat als Giardia duodenalis...

Meer lezen

Boomer Hond

Wat maakt de Boomer zo leuk? De kracht van een Boomer in the Woods vinden. Boomers staan bekend als vrolijke, vrolijke honden met een heerlijk slappe vacht. Verder hebben ze vaak een aandoenlijk uiterlijk maar...

Meer lezen

Ierse Waterspaniël

De Dublin Waterspaniël wordt soms aangezien voor een clown vanwege zijn gekrulde uiterlijk, maar je kunt je niet vergissen hoe serieus hij is, zelfs niet wat betreft zijn uiterlijk en zijn activiteiten. Hij is altijd...

Meer lezen
hondenrassen

Hondenrassen

Lees hier alle details over bepaalde hondenrassen. Het is belangrijk dat de ras en het gedrag van de hond goed past bij zijn baasje.
Hondenrassen
gezondheid hond

Gezondheid Hond

Soms denkt u onterecht dat uw hond ziek is. Op deze pagina vindt u alles over de gezondheid van honden en bepaalde ziektes bij honden.
Gezondheid hond
honden weetjes

Honden Weetjes

Lees hier alles over onze honden weetjes. Wij gaan in op alle aspecten van uw hond. Van hun gezondheid, tot de leukste weetjes.
Honden Weetjes

Katten Artikelen

Kat Overgeven

Katten braken: 7 oorzaken en hoe te helpen Overzicht Katten kunnen soms braken door haarballen of lichte maagklachten. Dit is meestal onschuldig. Braken kan een teken zijn van een ernstige medische aandoening. Katten kunnen om...

Meer lezen

Kat Blaasontsteking

Blaasontsteking bij de kat Blaasontsteking bij katten wordt meestal veroorzaakt door een blaasontsteking of door stress; bacteriële blaasontsteking komt bij katten niet vaak voor. Antibiotica geven helpt niet bij de meeste katten met cystisis. Omdat...

Meer lezen
kattenrassen

Kattenrassen

Lees hier alle details over bepaalde kattenrassen. Het is belangrijk dat de ras en het gedrag van de kat goed past bij zijn baasje.
Katterassen
gezondheid kat

Gezondheid Kat

Soms denkt u onterecht dat uw kat ziek is. Op deze pagina vindt u alles over de gezondheid van katten en bepaalde ziektes bij katten.
Gezondheid kat
honden weetjes

Katten Weetjes

Lees hier alles over onze katten weetjes. Wij gaan in op alle aspecten van uw kat. Van hun gezondheid, tot de leukste weetjes.
Katten Weetjes
Alles over jouw lieve huisdier.

© 2022 huisdierweetjes.nl. Gemaakt door GrowthDigital.

crossmenu