10 honden weetjes die je moet weten

10 honden weetjes

Als eigenaar moet u absoluut op de hoogte zijn van belangrijke informatie over honden. Hier ontdekt u enkele belangrijke feiten over honden die andere eigenaars zullen verbazen over hun eigen hond.

Geuren, smaken en aanrakingen zijn feiten over honden

We delen alle inhoud rondom hondenlichamen in deze blog. Wanneer u twijfelt, bekijk dan zeker de feiten over het hondenlichaam.

1. De neus van je beste vriend

Er zijn meer dan 220 miljoen cellen in de neus van een man. Uw eigen neus heeft slechts 10 miljoen van deze cellen. Honden kunnen de geur van hun neus gebruiken om ziekten bij hun baasje te herkennen, honden zijn vaak betere verpleegsters dan sommige verpleegsters. Wanneer jij en je beste vriend op stap gaan om elkaar beter te leren kennen, laat hem dan overal aan snuffelen, ook al is het iets vies.

2. De geur

Uw hond herkent u in eerste instantie aan uw geur, zelfs als u net heeft gedoucht of parfum heeft opgespoten. Als uw hond u eenmaal herkent, kan hij u overal ruiken.

3. Geur en smaak

De neus van een hond is 20 keer gevoeliger dan die van een mens, maar ook smaak is voor honden heel belangrijk.

4. Honden en horen

Uw hond hoort ongeveer 50 keer beter dan u, terwijl uw gehoor slechts 20 keer beter is dan dat van een mens. De reden waarom hij opstaat en begint te blaffen lang voordat u hoort dat iemand de deur nadert, is omdat uw hond 50 keer beter luistert dan u. A: Origineel: Deze parafrase is

5. Zweten

Honden kunnen ook hijgen, waarbij ze afkoelen door te hijgen. Ze zweten echter op hun voetzolen, niet op alle voetzolen in het algemeen.

6. Lachen

Voor het menselijk oor kan het klinken als gewoon hijgen, maar in feite lachen sommige dieren.

7. Zijn zicht

Wanneer honden jagen, kan hun gezichtsveld tussen 180 en 270 graden zijn, afhankelijk van de grootte van hun snuit en de lengte van hun neus. Hun gezichtsvermogen varieert per ras, maar ze zijn succesvolle jagers omdat ze kunnen zien bij weinig licht en in staat zijn de grootte van dingen in te schatten en snelle en kleine bewegingen te herkennen.

8. Uw best vriend

U beschouwt uw hond als een beste vriend, net zoals u uw beste vriend op uw vloer beschouwt. Uw hond en uw vriend hebben dezelfde behoefte aan kameraadschap als u en uw vriend. Wanneer uw hond een privé-kamer binnengaat, zal zijn loyaliteit en goede gedrag op u gericht zijn, net als op uw vriend wanneer u uw privé-momenten hebt. Honden zijn loyaal en voelen dezelfde behoefte om bij u te zijn als u voelt om bij uw beste vriend te zijn.

9. Snorharen

De staart van een hond bestaat uit haar dat net zo gevoelig is als zijn snorharen. Deze haren zijn zo gevoelig dat ze een hond kunnen ruiken of zijn bewegingen door wind en water kunnen volgen. Omdat dit een hond is van oeroude oorsprong, kan hij de geringste geur van roofdieren of prooien in de lucht ruiken.

10. Actieve geest

Uw hond moet deelgenoot worden gemaakt van een opwindende nieuwe activiteit. U moet uw hond helpen om samen dingen te leren. Wees net zo geduldig als u zou zijn wanneer u een nieuwe hobby probeert aan te leren. Een bal is het perfecte spel om samen met u en uw hond te doen.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *