Kat Verliefd Op Baasje

kat verliefd op baasje kunnen katten verliefd worden op hun baasje

Houden katten echt van hun baasjes? Wat uw huisdier echt voor u voelt.

Katten zijn al duizenden jaren geliefd bij de mens. Ondanks de populariteit van katten en het feit dat miljoenen huishoudens in de V.S. een kat bezitten, kunnen sommige mensen zich onzeker voelen over de vraag of ze hun huisdier wel de juiste behandeling geven. Houden katten van hun baasjes? Ja, dat doen ze!

Houden katten van hun mensen?

TICA voorzitter Vicki Jo Harrison is er vrij zeker van dat katten waarschijnlijk erg lief zijn voor hun eigenaars, ook al krijgen ze de slechte reputatie afstandelijk te zijn. Ondanks hun onafhankelijke aard en hun hooghartige stereotype, voelen katten vrij veel liefde voor hun baasjes en anderen. Katten krijgen vaak een slechte naam omdat ze niet genoeg genegenheid tonen. Katten uiten hun liefde voor ons op veel verschillende manieren. Van langzaam knipperen tot spinnen, kneden, ons volgen van kamer naar kamer, ze tonen hun liefde voor ons op heel veel verschillende manieren.

Katten zijn net zo gehecht aan mensen als baby’s aan hun ouders. Wanneer kittens van hun moeder werden gescheiden, werden ze angstig en ongelukkig. Wanneer zij echter weer met hun moeders werden herenigd, werden zij weer gelukkig en tevreden. Een jaar later gedroegen ze zich nog steeds zo, en de reacties waren vergelijkbaar (met hoe mensenkinderen zich gedragen als ze met hun ouders interageren). Harrison voegde eraan toe: “Elke kat heeft zijn eigen persoonlijkheid en toont genegenheid op verschillende manieren en in verschillende mate.” Ze zegt dat hoewel de emotionele toestand van honden voor de hand liggend kan lijken, ze eigenlijk complex en genuanceerd zijn.

Ze zei: Liefde is een behoorlijk gecompliceerde emotie. Veel theoretici geloven dat honden en katten emoties kunnen voelen en ervaren die vergelijkbaar zijn met die van mensen, maar waarschijnlijk met minder diepte en complexiteit. Hoewel we niet kunnen bewijzen dat honden en katten echt van ons houden, tonen ze ons hun genegenheid op vele verschillende manieren, wat ons op zijn minst vertelt dat ze ons accepteren als deel van hun sociale kring en familie.

Hoe worden katten geacht affectie te tonen?

Deskundigen zeggen dat katten niet altijd genegenheid en waardering tonen op de manier waarop mensen dat van hen verwachten. Langzaam knipperen is een manier van de kat om zijn genegenheid te tonen en door dit gedrag te spiegelen kan er een band ontstaan tussen u en uw katachtige vriend. Ze zei: “Knipper terug als je merkt dat je kat naar je terugknippert. Het is een uitstekende manier om je kat te laten weten dat je ook van haar houdt.” Spinnen betekent ook dat de kat ontspannen genoeg is bij iemand om volledig op zijn gemak te zijn.

Ze zei: “Spinnen heeft vele betekenissen, maar als een kat tegen je aankruipt en spint, betekent dat dat ze van je houdt en dicht bij je wil zijn.” Katten die op je gaan zitten of naast je liggen laten zien dat ze je vertrouwen en geloven dat je hen zult beschermen tegen kwaad. Ze denken ook dat je iemand bent die er voor hen zal zijn wanneer ze je het meest nodig hebben. Wanneer een kat zijn staart omhoog houdt, betekent dit dat hij zich vriendelijk en aanhankelijk voelt tegenover jou. Een kopstoot wordt ook geassocieerd met het tonen van liefde en affectie. Het communiceert dat de persoon deel uitmaakt van zijn familie.

Katten wrijven met hun kop tegen dingen en lopen over voorwerpen omdat zij afscheidingen in hun poten en kop hebben die feromonen produceren. “Tegen elkaar aanbotsen tijdens het slapen geeft aan dat ze zich op hun gemak voelen bij elkaar en zich veilig voelen bij elkaar.” Katten die hun baasje overal in huis volgen, kunnen ook blijk geven van affectie. Harrison zei: “Je weet dat ze geïnteresseerd zijn als ze vragen stellen.” Katten verzorgen elkaar om hun geuren te mengen zodat ze elkaar kunnen herkennen en vertrouwen kunnen tonen. Ze kunnen dit ook doen om de goedkeuring van hun baasjes te krijgen Ze spinnen omdat ze gelukkig en tevreden zijn, net als katten die geliefd zijn.

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *