Mogen Honden Aardbeien?

mogen honden aardbeien hebben

Kan ik mijn hond aardbeien voeren?

Aardbeien zijn een favoriete smaak van veel hoektanden vanwege hun zonnige smaak. Uit onderzoek blijkt dat ze vitamine C bevatten en een mekka bij warm weer zijn voor honden en hun baasjes.

Net zoals we dagelijks veel fruit en groenten eten, zijn de overvloed aan groenten voor dit seizoen veilig voor honden. Desalniettemin mag je beste vriend geen vleessap zoals aardbeien uit blik of aardbeien op siroop innemen

Als u niet zeker weet welke groenten en fruit veilig zijn voor uw huisdieren, is onderzoek uw handboek. Let wel op soms is de hond allergisch, de meeste honden echter niet. Dit artikel gaat over wat wel mag, zeker niet alle soorten fruit mogen. Let altijd op bij een allergische reactie van uw hond

De voordelen van Aardbeien voor uw hond

Aardbeien zijn een heerlijke caloriearme, vezelrijke traktatie voor het dieet van uw hond. Met hun lagere calorieën, geconcentreerde hoeveelheid antioxidanten en grote hoeveelheden vitamine C, kunnen aardbeien ook gunstig zijn voor de algehele gezondheid van uw hond.

Na verloop van tijd kan het voeden van uw hond zowel een dieet van aardbeien als ander caloriearm voedsel helpen het verouderingsproces te vertragen, het immuunsysteem te versterken en gewichtsverlies bij uw hond aan te moedigen. Aardbeien kunnen ook helpen om de tanden van uw hond na verloop van tijd witter te maken.

Hoe u uw hond veilig aardbeien kunt voeren

Dus als je vrienden uitnodigt, wat is dan de veiligste manier om het gerecht met aardbeien dat je hebt bereid te serveren? Je moet ze grondig wassen en het fruit in kleine stukjes snijden om verstikking of moeilijk verteren te voorkomen.

Om verstikking te voorkomen, kunt u de bessen pureren, pureren of de lekkernijen in kleine stukjes bevroren serveren. Als je een kleine hond hebt, kun je de aardbeien op een bevroren ijsblokjesvorm gooien en het zal de grootste bevroren traktatie van allemaal blijken te zijn!

mogen honden aardbeien

Houd er rekening mee dat het niet wordt aanbevolen om nieuw voer in het dieet van uw hond te introduceren zonder eerst uw dierenarts te raadplegen. Als u uw hond aardbeien begint te geven, zorg er dan voor dat u met kleine hoeveelheden tegelijk begint.

Denk maar twee of drie keer na voordat u een van de lekkerste items oppakt die uw hond worden aangeboden. Als u tekenen opmerkt dat er iets aan de hand is, stop dan met het geven ervan en neem contact op met uw dierenarts.

Soms zijn zuivel vrije traktaties voor uw hond

Dierenartsen raden aan dat externe lekkernijen slechts voor ongeveer tien procent van de totale voedselinname van een hond mogen meetellen. Een grote verscheidenheid aan veilig fruit is prima om uw hond te voeren.

Menselijke voeding daar in tegen is niet altijd goed voor uw hond. Anders wordt de hond ziek. U kunt uw hond gerust aardbeien geven maar maak het niet te gek, aardbeien voor honden, is een normale snack voor honden maar niet te vaak.

, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *